Skip to main content

Lokala samarbeten!

Vi fullkomligt älskar kombon asian fusion + lokala producenter. Vi har därför valt att samarbeta med ett gäng dryckesproducenter i närheten som våra gäster kan njuta av tillsammans med det stekta brödet Bolani eller ångade Manto dumplings.

På fat just nu: en riktigt krispig, fyllig pilsner och en prisvinnande IPA från våra favoriter: Hyllie Bryggeri. Med deras superfina handgjorda tapptorn, goda öl och härliga approach vann Hyllie Bryggeri våra hjärtan från dag ett.

Vidare till lättdrycker: Kombucha är både gott och bra för tarmfloran! Vi har därför ett samarbete med vår granne längre upp på gatan – Green Queen! Vi älskar de unika smakerna som ägaren Ika skapar och hennes varma och vänliga personlighet. Smakerna varierar efter säsong.

Sist men inte minst: Björksoda från Ängabacken i Småland. Precis när tjälen släpper och innan lövsprickningen, tappas björkarna på deras söta sav och förvandlas till ett torrt och bubbligt alkoholfritt alternativ till mousserande vin. Det har minimalt med socker och helt naturligt gjort på endast björksav och citron. Vi serverar denna unika dryck på 750 ml flaskor för den som vill testa något nytt!

Skål för lokala och småskaliga producenter!

Kontakt

Bokningar & frågor  hello@manto.se
CV & ekonomi  info@manto.se
+46 (0)722 441 442

Öppettider

tis-tors:  17 – 22
fre-lör:  17 – 23
sön:  17 – 22


© Manto · Integritetspolicy
Webbdesign av Sund Studio